Magazin > VIP
1799 ogledov

Claudia Schiffer morala za svoje spodnje perilo najeti varnostnika

claudia schiffer Profimedia
Claudia Schiffer se spominja časov, ko je bila njena kariera na vrhuncu.

Iz Nemčije prihaja veliko znanih manekenk in modelov, a le ena je legendarna - Claudia Schiffer, ki bo avgusta praznovala 50. rojstni dan. 

Za majsko številko revije Elle je dala intervju, v katerem je razkrila, da je moral, ko je bila na vrhuncu slave, na njeno spodnje perilo paziti varnostnik. "Ko sem se vrnila z odra, je moje spodnje perilo vedno izginilo – moj nedrček, moje spodnjice. Vse je izginilo,“ je povedala.

Njena oblačila so bila za njene oboževalce dragoceni spominki. V devetdesetih je bila Claudia namreč članica „velikih šest“. Poleg nje so prestol modnega sveta takrat zasedale še Naomi Campbell, Cindy Crawford, Christy Turlington, Linda Evangelista in Tatjana Patitz

Nanje so ves čas prežali fotografi. "Bilo je neverjetno, kot bi bile rock zvezde. Niti do avta nismo prišle, če nam niso izpraznili poti. V šotore so naredili luknje, da bi nas lahko fotografirali. Med vsako modno revijo smo imeli varnostnike,“ je še razkrila mamica dveh otrok.

Nemka pravi, da se ne boji staranja in da slavo z veseljem prepušča mlajši generaciji. Poudarila je, da je v svojem življenju dobila že veliko lepih komplimentov, a čas se ne ustavi, zato je treba iti naprej. 

claudia schiffer | Avtor: Profimedia Profimedia

Komentarjev 1
  • pancsorpwing 15:04 06.april 2020.

    www.MooXi.net - spletna stran za zmenke za odrasle, ki želijo najti partnerja za seks