Magazin > VIP
25 ogledov

Clooney ju ni povabil zaradi uši

ben affleck, jennifer garner Profimedias
Jennifer Garner se je v oddaji z Jimmyjem Fallonom spet pošalila na svoj račun.

Jennifer Garner velja za eno najbolj prijaznih in humornih žensk v Hollywoodu. Da se zna pošaliti na svoj račun, je dokazala v oddaji z Jimmyjem Fallonom.

Igralka, ki je poročena z oskarjevcem Benom Affleckom, je povedala, da uživa v vlogi matere, a ta vloga je včasih zelo naporna. Kot je povedala, so njeni otroci zelo pogosto bolni. Še huje pa je, ko kateri od otrok domov prinese uši. "Takrat k tebi domov pride 'gospa za uši', ki ti dobro prečeše lase in ti na glavo zlije zmes, ki diše po rožmarinu in žveplu. To je treba ponavaljati vsak dan, in sicer en mesec. Ko smo imeli pri nas doma prvič - in zadnjič - uši, me je Ben prosil, naj grem z njim na neko zabavo. Nisem hotela, ker bi se morala stuširati. Kljub temu me je prepričal. In kdo je prva oseba, ki jo zagledam na tej zabavi? George Clooney. Takrat sem ga osebno spoznala. Šla sem do njega in se pretvarjala, da je vse v redu. Videla sem, da je nekaj zavohal, a o tem ni črhnil besede,“ je povedala Jennifer in dodala: "Kakor koli že, ko me vprašajo, zakaj naju z Benom ni bilo na Clooneyjevi poroki, jim odgovorim, da sva "delala“. Mislim pa, da naju George ni povabil, ker si na poroki ni želel ušivcev.“

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.