Magazin > VIP
36 ogledov

Clooney se je odzval na govorice o "tašči"

george clooney EPA
George Clooney se na trače ponavadi požvižga, sedaj pa se je na enega odzval.

Baria Alamuddin | Avtor: Profimedias Profimedias
Britanski Daily Mail je poročal, da naj bi Baria Alamuddin nasprotovala hčerkini poroki z Georgeem Clooneyjem. Časnik je citiral vir, ki je trdil, da je Baria prepričana, da bi si Amal lahko našla boljšega moža. Najbolj naj bi jo motilo to, da Clooney ne pripada verski skupnosti Druzi, tako kot Amal. Svojo razočaranje nad hčerkino izbiro naj bi Baria po pisanju britanskega časnika delila "s polovico Bejruta". Med drugim naj bi se urednica časopisa Al Hayat na glas spraševala: "Druzov je pol milijona, pa nihče ni dovolj dober zanjo?“

Clooneyju, ki mu pisanje medijev ponavadi ne prid do živega, je tokrat dvignilo pokrov. Objavil je odprto pismo, v katerem je med drugim razložil, da je Amalina mama nad poroko vzhičena in da je zgodba Daily Maila popolna izmišljotina. Povedal je tudi, da Baria, odkar se George dobiva z lepo 36-letno odvetnico, ni obiskala Bejruta ter da ne pripada omenjeni verski skupnosti. Poudaril je še, da je podpihovanje verskih razlik tam, kjer sploh ne obstajajo, malomarno, neodgovorno in nevarno.

Daily Mail se je Clooneyju, Amal in Barii že opravičil in umaknil članek. Razložili so, da v resničnost informacij niso dvomili, ker gre za delo novinarja, ki je užival njihovo popolno zaupanje.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.