Magazin > VIP
45 ogledov

Clooney se je odzval na primerjavo s Tadićem

George Clooney Boris Tadić
1/2
Reuters/EPA
Po tem, ko so ameriškega igralca Georgea Clooneyja že večkrat primerjali s srbskim predsednikom Borisom Tadićem, se je zvezdnik zdaj končno odzval na primerjavo s politikom.

Nekdanji italijanski premier Silvio Berlusconi se je že pred dobrima dvema letoma pošalil, da ga srbski predsednik Boris Tadić spominja na Georgea Clooneyja. Podobnost so opazili tudi drugi, za primerjavo pa je izvedel tudi 50-letni igralec. Kot poroča bosanski spletni portal Nezavisne.com, je Georgeu o primerjavi nedavno pripovedoval srbski gostinec Dobrivoje Tanasović, ki ima v Los Angelesu restavracijo, v katero zahaja slavni igralec. "Georgea sem vprašal, ali ve, kdo je srbski predsednik Boris Tadić, in ali ve, da mu je zelo podoben. Od srca se je nasmejal in dejal, da mu je to povedal že Berlusconi," je razložil Tanasović in dodal: "Povedal vam bom, kaj natanko mi je George rekel o Tadiću: 'Tadić je veliko bolj privlačen od mene, jaz pa sem boljši igralec kot on'."

Tanasović je za omenjeni portal še povedal, da mu je zvezdnik zaupal, da je nekoč spoznal Tadića ter da sta se rokovala. "Clooney je zelo aktiven v politiki, stalno organizira humanitarne večerje in zbira sredstva za ljudi v stiski. Mislim, da se mu zdi zelo zabavno, da ima dvojnika med politiki," je zaključil Tanasović.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.