Magazin > VIP
28 ogledov

Clooney za nos potegnil Bullockovo

sandra george Irena Kolar
Sandra Bullock je v oddaji Jaya Lena izdala, kako ji je njen soigralec v filmu Gravitacija uničil obleko.

Sandra in George Clooney se poznata že približno 20 let in, kot pravi Sandra, imata podoben smisel za humor, zato mu šale, zaradi katere je ostala brez obleke, ni zamerila.  

Sandra in George sta zadnje mesece skupaj preživela veliko časa, saj sta po svetu promovirala film Gravitacija. Nekega večera sta se udeležila zabave, ki se je za lepo igralko končala v bazenu.

"Šla sem na stranišče. Ko sem se vrnila, sta me George in neki prijatelj pričakala v spodnjem perilu. 'Skočila bova v bazen. Greš z nama?' me je pozval George in šla sem z njima. Na drugi strani bazena je na nas z brisačami čakala Nicole Kidman. Držali smo se za roke in šteli do tri. V tistem trenutku sta me oba spustila in ostala na suhem, jaz pa sem skočila v vodo. Najbolj žalostno pri vsej stvari pa je, da je moja obleka, ki je bila zelo draga, v vodi razpadla," je povedala Sandra.

Leno je lepotico vprašal, zakaj se z Georgeem, če se res razumeta tako dobro, nikoli nista zapletla v ljubezensko razmerje. "Preveč sva si podobna. To bi bila fatalna kombinacija,“ mu je odvrnila Bullockova.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.