Magazin > VIP
30 ogledov

Clooneyja zavrnila ena najbolj seksi zvezdnic

Eva Longoria FameFlynet
Le katera ženska bi lahko rekla ne Georgeu Clooneyju? To si lahko privošči le ena najbolj seksi žensk na svetu, Eva Longoria.

Neimenovani vir ameriške revije Us Weekly je razkril, da si je George Eve zaželel, ko je bil še v zvezi s Stacy Keibler, a ga je seksi igralka zavrnila. Kot pišejo v reviji, je 52-letni zvezdnik 38-letni lepotički dvoril marca v Nemčiji, kjer sta se oba mudila zaradi dela. "Povedal ji je, da je še vedno s Stacy, a da ne bosta več dolgo skupaj. Rekel ji je, da se zanima zanjo," je izdal vir.

A čeprav mu je rekla ne, naj bi George še kar vztrajal. Pošiljal ji je sms sporočila in jo klical, vendar je bila Eva neomajna. Menda mu je celo rekla, da se med njima ne bo zgodilo nič, dokler bo v zvezi s Stacy. George je s svetlolaso lepotičko čez nekaj mesecev res prekinil, a je zamudil Evin vlak, saj se je ona medtem zaljubila v Ernesta Arguella. "Zdaj je zelo srečna z njim, z Georgeom pa nista imela ničesar," je še zaključil vir.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.