Magazin > VIP
28 ogledov

Clooneyjeva zaročenka prostitutka?

Elisabetta ga je ukrotila. (Foto: Flynet) Žurnal24 main
Ime Clooneyjeve izbranke Elisabette Canalis se zadnje dni pogosto pojavlja v italijanskih medijih, saj naj bi bila lepotička vpletena v škandal, povezan s prostitucijo in kokainom.

Italijanski mediji zadnje dni poročajo, da je bila zaročenka Georgea Clooneyja pred tremi leti ena izmed "prodajalk ljubezni", ki so svoje usluge nudile bogatim tajkunom in z njimi uživale kokain.

 

Elisabettino ime se je v preiskavi, ki traja že dve leti, pojavilo nedavno, ko je o tem spregovorila 26-letna Francozinja, ki je razkrila, da sta s Clooneyjevo izbranko večkrat skupaj posegli po belem prahu.

 

Vpletena v umazan posel?

Vse skupaj naj bi se dogajalo v dveh nočnih klubih v Milanu, v katerih od leta 2008 poteka preiskava. Italijanske oblasti so namreč prepričane, da so gostom, med katerimi naj bi bili tudi svetovno znani zvezdniki, ponujali prostitucijo in droge.

 

Zaenkrat so aretirali pet oseb, za katere sumijo, da so bile del tega "posla". Elisabetta se na listi osumljencev sicer ni znašla, a priprte manekenke trdijo, da je bila tudi ona vpletena v škandal.

 

"Dekleta so v klubu delale kot PR-ovke, a v resnici so bile zadolžene za zabavo bogatih gostov v VIP-ložah. Skrbele so za to, da so zapravili čim več denarja, če je bilo treba, so jih celo odpeljale v zasebno sobo in jih tam zadovoljile," je razložil tožilec Frank Di Maio.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.