Magazin > VIP
77 ogledov

Cobainova hčerka v strahu za življenje

Frances Bean Cobain, Courtney Love Reuters
Droge, mrtve živali in strah za življenje. S tem se je soočala hčerka Courtney Love, medtem ko je še živela s svojo materjo, za katero je leta 2009 na sodišču zahtevala prepoved približevanja.

Na plan so pricurljali sodni zapisi pričanja hčerke Courtney Love in pokojnega Kurta Cobaina, Frances Bean Cobain iz leta 2009, ko je mladenka na sodišču zahtevala prepoved približevanja za lastno mater. Le-ti pričajo, kaj vse je morala pretrpeti Frances med svojim odraščanjem s problematično mamo. "Odkar pomnim, se je drogirala. Sedaj dobesedno živi od xanaxa, adderala, sonata in abilifyja, sladkorja in cigaret," je takrat pričala mladenka pod prisego. "Le redko jé, pogosto pa zaspi v postelji, medtem ko kadi, jaz sem pa ves čas v skrbeh, da bo nekega dne zagorelo, kot se je to zgodilo že trikrat prej in se bojim za naša življenja," je dodala.

Sodni dokumenti pa razkrivajo tudi vznemirljivo vest, da je bila Courtney s svojim načinom življenja kriva za smrt njunih dveh hišnih ljubljenčkov. "Najina mačka je umrla, ker se je zapletla v njena oblačila, smeti in papirje, ki jih pušča povsod, pes pa je zaužil njene tablete," je na sodišču povedala Frances. Poleg tega naj bi ji Courtney tudi grozila, da bo pred njenimi očmi skočila z balkona.

Ne sme se približati ne hčerki ne njenemu psu
Sodišče je takrat ugodilo Francesini zahtevi, zato se je najstnica preselila k babici Wendy O'Connor in teti Kimberly Cobain, ki sta postali njeni skrbnici. Courtney pa je dobila prepoved približevanja tudi za Francesinega kužka po imenu Uncle Fester.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.