Magazin > VIP
23 ogledov

Cocine fotografije ujezile Ice-T-ja

Ice-T Coco FameFlynet
Ko je Ice-T videl fotografije svoje žene Coco z nekim raperjem, je znorel.

Igralca Ice-T-ja ne moti, kadar njegova žena Coco vesoljnemu svetu razkazuje svoje XXL-dojke in svojo XXXL-zadnjico. Ko pa se Coco stiska k drugemu moškemu, Ice-T ne pozna šale.

Potem ko je v javnost prišla fotografija Coco in raperja AP.9, je sicer zelo potrpežljivi zvezdnik ponorel. Svoji jezi je dal duška na Twitterju. "Večina fotografij je nespoštljivih in neokusnih. Zaradi nje sem videti kot d*** in tako se tudi počutim,“ je zapisal Ice-T in dodal, da se njeno obnašanje ne spodobi za poročeno žensko. Tvite je sicer pozneje izbrisal, še prej pa svoje sledilce pozval, naj o incidentu povprašajo Coco.

"Ice ima prav. Fotografije s tem moškim so res neokusne. Svojemu možu nisem izkazala spoštovanja. Sicer pa se med nama ni nič zgodilo. Le fotografirala sva se. Ica ljubim. Razumem, zakaj je jezen. Za to dejanje ni opravičila,“ pa se je na moževo pisarjenje odzvala Coco, ki je tudi izpostavila, da je srečno poročena.

Fotografijo, ki je ujezila zvezdnika, lahko vidite TUKAJ.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.