Magazin > VIP
72 ogledov

Coco gola v postelji z nečakom

Coco Reševalni pas/Twitter
Bogato obdarjena Coco je ponovno objavila fotografijo, na kateri gola leži ob nečaku, ki jo je pred dnevi umaknila s Twitterja zaradi neumestnih komentarjev, ob tem pa izrazila tudi svojo ogorčenje nad le-temi.

Razvpito Coco, ki svoje Twitter sledilce redno oskrbuje s svojimi golimi ali polgolimi fotografijami, so pred dnevi šokirali številni komentarji, ki so se pojavili zaradi objavljene slike na njenem Twitterju, na kateri leži gola ob svojem malem nečaku Austinu. Fotografijo je sicer zatem sprva izbrisala s svojega računa, češ da so ljudje izkrivljali zgodbo okoli slike, vendar se je nato premislila in jo ponovno objavila.

"Ob eni uri ponoči sem spala s sestrinim otrokom, tistim, ki sem mu pomagala na svet v svojem šovu, na sebi pa nisem imela oblačil, ker vedno spim gola. Bil je lep, naraven trenutek. Sestra je videla, da gre za dragocen trenutek in naju je fotografirala,“ je pojasnila nastanek fotografije ter razburjeno nadaljevala: "Ko pogledam sliko, vidim, kako rada preživljam čas s svojo družino, na povsem naraven način, ljudje pa so to spremenili v nekaj odvratnega. Sram naj vas bo! Od kdaj je golota odvratna?! Povsem naravna je! Takšni se rodimo. Moja družina me pozna in me sprejema,“ je še zapisala. Dodala je še, da je njeni sestri všeč, da njenim otrokom namenja toliko ljubezni in pozornosti: "Nimam svojih, pa skušam razvajati njene otroke in njej je to všeč.“

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.