Magazin > VIP
39 ogledov

Coldplay Lindsay prepovedali vstop v zaodrje

Lindsay Lohan Reuters
Britanska skupina Coldplay je pretekli teden nastopila v Los Angelesu, koncert pa si je ogledala tudi kontroverzna Lindsay Lohan. A zvezdnica je koncert predčasno protestno zapustila, ker je skupina ni spustila v zaodrje.

Člani skupine Coldplay so poskrbeli, da Lindsay Lohan njihovega koncerta ne bo nikoli pozabila. Ko se je zvezdnica hotela v zaodrju pridružiti manekenki Kate Bosworth in igralki Gwyneth Paltrow, ki je tudi žena frontmana Chrisa Martina, so jo varnostniki namreč gladko odslovili.

"Ko so ji dejali, da njena prepustnica ne dovoljuje vstopa v zaodrje, se ji je popolnoma zmešalo," je povedal očividec. "Zahtevala je vpogled v seznam VIP gostov, ker je upala, da se bo njeno ime čudežno pojavilo na njem. A varnostniki so bili neomajni," je še razkril in dodal, da se je po nekaj minutah le naveličala in razjarjena odšla.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.