Magazin > VIP
6 ogledov

Cole zahteval splav?

Ashley Cole ne brca rad le žoge, temveč rad skače tudi čez plot. Žurnal24 main
Zvezdnik nogometnega moštva Chelsea Ashley Cole naj bi svojo nosečo ljubico poskušal utišati z denarjem.

Zvezdnik nogometnega moštva Chelsea Ashley Cole je zelo poreden fant, ki misli, da si lahko s svojo zajetno plačo kupi vse, tudi molk. A postavni nogometaš se je zmotil. Svoji ljubici, frizerki Aimee Walton, s katero naj bi prevaral ženo Cheryl, naj bi ponudil denar za to, da bi zamolčala svojo nosečnost.

27-letnega nogometnega zvezdnika naj bi novica, da bi frizerka lahko nosila njegovega otroka, zelo prestrašila. Svoji ženi je že potožil, da se ne spomni seksa z Aimee, novi dokazi, predvsem plačilo za molk o njegovi umazani skrivnosti, pa so ovrgli vse njegove laži.

Aimee je namreč razkrila, da ji je njegov predstavnik ponujal denar za splav. Ponudil ji je tudi osebno zdravstveno oskrbo in seveda denarno pomoč, s katero se bo otroka znebila. Dodal je še, da bodo Colovi pristojni naredili karkoli, da bo srečna in držala jezik za zobmi. Nogometaš sam pa jo je poklical po telefonu in ji povedal, da mu je žal. Njegove besede so bile naslednje: "Prek... pekel! Ves se tresem. Oprosti. D..k!"

Aimee je denarno ponudbo zavrnila. Užaljena je bila tudi ob navedbah Colove žene, da jo zanima samo denar. "Nekaterih stvari, ki mi jih je naredil, preprosto ne morem pozabiti. Enkrat so njegovi kolegi celo vdrli v sobo in se z njim pogovarjali, medtem ko sva seksala. Lahko bi vzela denar in zbežala, namesto tega pa sem se odločila, da ga razkrijem, kakšen je. Žal mi je, da je žena prizadeta. Z mano je spal, nato pa poskušal vse prikriti. Z lažmi, prevarami in denarjem so me poskušali utišati. Vsega tega se mora Cheryl zavedati, ko ji nezvesti mož govori, da se ni zgodilo nič ," je Aimee citiral The Sun.

Aimee ni bila edina

Pojavile pa so se še druge ženske, ki naj bi spale z nogometnim zvezdnikom. Plavolasa manekenka Brooke Healy je razkrila, da je z njim spala, ko je bil z ženo poročen le pet mesecev. Oglasila se je še tretja, Coralie Robinson. Plačali so ji deset tisoč funtov, da je zamolčala razmerje s Ashleyjem leta 2004, ko se je zaročil.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.