Magazin > VIP
18 ogledov

Coleen ne more brez Waynea

Wayne Coleen Rooney Žurnal24 main
Coleen Rooney je obupana. Njeni prijatelji pravijo, da ne more živeti brez Waynea, ki je svojo ženo osmešil s skoki čez plot.

24-letna Coleen naj bi v kratkem oprostila svojemu prešuštniškemu soprogu, pravijo njeni prijatelji. „Coleen se do njega obnaša zelo hladno in mu ne daje nobenega upanja. Ko pa se nehata pogovarjati po telefonu, začne jokati,“ pravi eden od Coleeninih prijateljev.

„Coleen je jezna in raztresena, toda še vedno ga ljubi. Z Wayneom se ni poročila zaradi denarja, temveč zaradi tega, ker ga ljubi. Povedala mi je, da ga trenutno sovraži, toda globoko v sebi ve, da bi morala biti skupaj,“ dodaja neimenovani prijatelj.

„Mogoče se sliši trapasto, toda Coleen se trga srce, ker nista skupaj,“ zaključuje zvezdničin prijatelj. Coleen pa naj bi že postavila pravila v primeru, da Waynea vzame nazaj. Odpovedati se bo moral alkoholu in zabavam, kar pomeni, da bo moral nogometaš ves čas ostajati doma z ženo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.