Magazin > VIP
31 ogledov

Coleman imel skrivno oporoko

Pokojnega igralca še vedno niso pokopali. (Foto: EPA) Žurnal24 main
Pokojni igralec Gary Coleman je imel še eno oporoko. Datum pogreba še vedno ni znan.

Igralec Gary Coleman, ki je umrl 28. maja, potem ko si je pri padcu poškodoval glavo, naj bi imel skrivnostno oporoko. Sestavil jo je njegov odvetnik in je bistveno drugačna od dokumentov iz leta 1999, ki so jih predložili na sodišču.

Igralčeva nekdanja soproga Shannon Price vztraja, da ima ona zakonite dokumente iz leta 2007, v katerih piše, da je igralec "želel, da bi ona imela vse".

Neki vir je o novi oporoki povedal, da ne gre za dodatek k oporoki iz leta 2007, temveč jo je oblikoval odvetnik in je popolnoma drugačna.

Po zakonu v Utahu sta bila Gary in Shannon, ki je sicer trdila, da sta se nameravala znova poročiti, v času njegove smrti ločena in tako njej ne pripada čisto nič. Oporoka iz leta 1999 določa, da z njegovim premoženjem razpolaga Dion Mial. Organizira pogrebne slovesnosti, ima dostop do denarja in se odloča, kam in komu se lahko dodeli denar.

"Nova oporoka bo na sodišču vložena v roku dveh mesecev, nato pa se pričakuje pravi boj za Garyjevo premoženje,"
je še povedal vir.

Igralca zaradi spora med nekdanjo soprogo in njegovimi starši še niso pokopali, datum pogreba še vedno ni določen.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.