Magazin > VIP
22 ogledov

Coleman žrtev umazane igre?

Gary je oboževal vlake, zato bodo njegov pepel posipali po tračnicah. (Foto: Reu Žurnal24 main
Igralec Gary Coleman, ki je pred dvema tednoma umrl zaradi možganske krvavitve, naj bi bil žrtev kriminalnega dejanja. Njegov menedžer sumi, da so za njegovo smrt odgovorni domačini.

Dion Mial, igralčev nekdanji menedžer in izvršitelj njegove oporoke, je prvi, ki je posumil, da Coleman ni umrl naravne smrti.

 

Njegova namigovanja pa je nedavno potrdil tudi FBI-jev preiskovalec Ted Gunderson, ki je pojasnil, da imajo dokaze o boju z vlomilcem. "Fotografije s prizorišča padca kažejo, da je šlo za umor. Sodeč po madežu krvi na steni je Gary umrl nasilne smrti."

 

Žena ne ve nič

Colemanova bivša žena Shannon Price je policistom pojasnila, da je bila v času Garyjeve nesreče v drugi sobi in ni videla njegovega padca. Bližnji prijatelji pokojnega zvezdnika pa so prepričani, da je Gary umrl zaradi spora z domačini.

 

Zadnje slovo

Medtem ko se bodo policisti lotili podrobnejše preiskave igralčeve smrti, pa se njegovi najbližnji pripravljajo na zadnje slovo. Garyjev pepel nameravajo posipati po železniških tračnicah, saj je po besedah bivše žene naravnost oboževal vlake.

 

"Gary je sovražil pogrebe, zato si ga tudi sam ni želel. Vlaki so bili njegova strast, zato mislim, da bi mu bila ta gesta zelo všeč," je pojasnila bivša žena.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.