Magazin > VIP
29 ogledov

Conrad Murray se je pritožil

Conrad Murray EPA
Conrad Murray, ki so ga konec novembra obsodili na štiri leta zaporne kazni zaradi uboja iz malomarnosti, je vložil uradno pritožbo na izrečeno kazen.

Conrada je sodišče konec novembra spoznalo za krivega uboja iz malomarnosti Michaela Jacksona in mu prisodilo štiri leta zaporne kazni. Zdaj pa se je zdravnik odločil, da se bo pritožil na dodeljeno kazen. Uradno pritožbo je že vložil in dodal, da se bo v primeru, če bo spet stopil pred sodnika, branil sam.

Conrad je sicer že zaprosil za predhodno zaslišanje, viri pa pravijo, da je zelo samozavesten in upa, da bo lahko vsaj malo opral svoje ime. Odvetnik Nareg Gourjian, ki je zastopal Conrada in mu še vedno daje pravne nasvete, je za spletni portal TMZ povedal: "Conrad verjame vase in meni, da se ga bo sodišče usmililo."

Verjetno je, da bo Murray ne glede na pritožbo zapor zapustil že do božiča, preostanek svoje kazni pa bo prestajal za domačimi zidovi, saj njegov zločin ni bil nasilne narave. "Conrad upa, da bo do božiča doma. Njegovi odvetniki pravijo, da obstaja velika možnost, da se bo to zgodilo," je za ameriške medije povedal vir.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.