Magazin > VIP
33705 ogledov

Corinna Schumacher prvič o moževem zdravju

corinna schumacher
Corinna Schumacher v Netflixovem dokumentarnem filmu spregovorila o Michaelu.

Oboževalci Formule 1 nestrpno pričakujejo 15. september, ko bo Netflix objavil dokumentarni film o Michaelu Schumacherju. Govoril bo o neverjetni karieri sedemkratnega svetovnega prvaka, obljubljajo pa tudi čustven vpogled v njegovo zasebnost in dogajanje po usodnem decembru leta 2013, ko si je med smučanjem utrpel hude poškodbe glave.

Corinna Schumacher, ki je z Michaelom poročena od leta 1995, je v filmu prvič javno spregovorila o moževem zdravstvenem stanju. "Jasno, da Michaela vsak dan pogrešam, ne le jaz … Otroka, družina, njegov oče, vsi, ki so okoli njega, ga pogrešajo – a Michael je tukaj, drugačen je, a je tukaj in to nam daje moč,“ je povedala. 

Schumacher naj bi pred tragično nesrečo predlagal potovanje v Dubaj, ker snežne razmere niso bile idealne. Na žalost so se na koncu odločili za francoske Alpe ...

"Za to, kar se je zgodilo, nikoli nisem krivila Boga. Smola, ki bi lahko doletela vsakogar,“ še pravi Corinna, ki nad možem nikoli ne bo obupala. "Skupaj smo, živimo skupaj, skupaj hodimo na terapije, delamo vse, da bi se Michael počutil bolje in da bi čutil, da držimo skupaj.“

Kako je z njim danes, tudi film ne bo razkril. "Prej nas je on ščitil, zdaj mi ščitimo njega,“ pravi Schumacherjeva.
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.