Magazin > VIP
69 ogledov

Corinna se pripravlja na vrnitev Schumija

Michael Schumacher, Corinna Schumacher Profimedias
Žena Michaela Schumacherja dala zgraditi več kot 11 milijonov evrov vreden zdravniški apartma v domačem dvorcu, ki bo namenjen okrevanju njenega moža, ko bo zapustil bolnišnico.

Corinna Schumacher je po poročanju britanskega Daily Maila apartma dala zgraditi tudi zato, da bo lahko Michael Schumacher lahko čimprej zapustil bolnišnico, saj se v apartmaju nahaja vse potrebno za njegovo nadaljne zdravljenje.

Zdravniki so ji sicer povedali, da obstaja zelo malo možnosti, da se bo Schumi sploh kdaj zbudil, a ona je odločena in prepričana v njegovo okrevanje, zato je brez oklevanja posegla po 600-milijonskem družinskem premoženju in na družinskem 30 milijonov evrov vrednem posestvu v Švici zgradila luksuzen zdravniški apartma.

Vsak dan 220 kilometrov za Schumija

Danes sicer mineva natanko tri mesece, ko se je Schumacher hudo ponesrečil med smučanjem in si močno poškodoval glavo, zaradi česar ostaja v komi. Prvak formule 1 se od takrat še ni prebudil, njegova telesna teža pa usiha. Kot smo že poročali, je izgubil že 25 odstotkov teže, ki jo je imel pred nesrečo.

Schumijeva nesreča tako kroji življenje in vsakdan njegovih družinskih članov, ki vsak dan prevozijo 220 kilometrov od doma do bolnišnice v Grenoblu, kjer Schumi prejema najboljšo zdravniško oskrbo. Ob njegovi postelji prebijejo do deset ur, domov pa se vračajo ob večernih urah.

Komentarjev 1
  • maresem 20:00 29.marec 2014.

    Denar, sveta vladar... če ga imaš, se lahko preseravaš. Eni še za aspirin nimajo.