Magazin > VIP
26 ogledov

Coryjev oče se ni mogel posloviti

Cory Monteith, Lea Michele FameFlynet
Joe Monteith trupla svojega sina ni videl.

Joe Monteith je po poročanju ameriških medijev "globoko užaloščen", ker se od sina ni primerno poslovil. Truplo Coryja Monteitha so namreč predali zvezdnikovi materi Ann McGregor. Ta je sina po zasebnem slovesu v bolnišnici, na katerem sta bila navzoča še igralčeva partnerica Lea Michele in Coryjev brat Shaun, upepelila, in to še preden ga je Joe videl.

"Ljubim oba sinova. Coryja bom zelo zelo pogrešal,“ je izjavil Joe in dodal: “Izjemno sem žalosten, ker sina pred upepelitvijo nisem videl.“ Monteith je poleg tega še povedal, da so ga rezultati obdukcije, ki so razkrili, da je igralec umrl zaradi prevelikega odmerka drog in alkohola, šokirali.

Tik pred smrtjo mislil na svoje dekle

Spletni portal RadarOnline.com piše o tem, da se je 31-letnik v petek zvečer dobil v lokalu s svojimi prijatelji, s katerimi ni spil niti kozarčka alkohola, čeprav je obdukcija pokazala, da je umrl prav zaradi mešanice alkohola in heroina. "Ko smo bili z njim, ni pil," je povedal njegov prijatelj in dodal: "Videti je bil srečen in zdrav, ko smo ga videli."

Po pripovedovanju prijateljev na 31-letnem igralcu noč pred smrtjo ni bilo nič čudnega ali sumljivega. "Bil je povsem normalen, klepetali smo o običajnih stvareh, kaj se nam trenutno dogaja v življenju. Povedal nam je, da se namerava preseliti skupaj z Leo. Obožuje jo."

A Coryjeva in Leina pravljica se je spremenila v moro, ki si je nihče ni predstavljal. "Bili smo šokirani, nihče ni pričakoval tega," je še izdal prijatelj. "Ko smo se v petek poslavljali, smo se objeli in si rekli, da se vidimo," je žalostno zaključil prijatelj.

Cory je umrl naslednji dan v hotelski sobi v Vancouvru.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.