Magazin > VIP
20 ogledov

Coryjevo dekle obupano ob izgubi

Cory Monteith Lea Michele FameFlynet
Potem ko je javnost pretresla smrt zvezdnika serije Glee Coryja Monteitha, je njegovo dekle Lea Michele prek predstavnice sporočila, naj spoštujejo njeno zasebnost ob izgubi fanta.

Nenadna smrt Coryja Monteitha je zagotovo najbolj pretresla njegovo dekle Leo Michele, s katero sta bila skupaj vse od začetka serije Glee, kjer sta se spoznala. Lea je prek svoje tiskovne predstavnice ob tej težki izgubi sporočila, da prosi za spoštovanje zasebnosti, njen prijatelj pa je izdal: "Lea je histerična in neutolažljiva. Zelo, zelo je obupana ob izgubi," vir povzema spletna stran HollywoodLife.com.

Lea in Cory sta se zaljubila na snemanju priljubljene serije Glee, v kateri sta prav tako igrala par. 26-letna igralka je še pred kratkim v nekem intervjuju dejala, kako zelo ga ljubi, da je on edini človek, ki jo zares pozna in razume. Ko je marca prostovoljno odšel na kliniko za odvajanje, mu je stala ob strani, ob čemer je povedala: "Ljubim in podpiram ga, stala mu bom ob strani in mu pomagala čez vse to." Ko je konec aprila zaključil zdravljenje, je bila presrečna. 

Parček so nazadnje skupaj opazili na letališču v Los Angelesu konec junija. Le nekaj dni zatem so Coryja našli mrtvega v njegovi hotelski sobi v Vancouvru.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.