Magazin > VIP
21 ogledov

Cosby vrača udarec

Bill Cosby FameFlynet
Bill Cosby je sprožil postopek proti Judy Huth, zadnji v vrsti žensk, ki so ga obtožile spolne zlorabe.

Billy Cosby se je odločil narediti konec izsiljevanju Judy Huth. Ženska trdi, da jo je Cosby zlorabil, ko ji je bilo komaj 15 let. Najprej naj bi jo opil, nato pa izkoristil.

Cosbyjev tabor trdi, da je Huthova zavohala denar in se zato podala v bitko s komikom. Prejšnji mesec naj bi stopila v stik z igralčevim odvetnikom Martyjem Singerjem in zahtevala 100.000 dolarjev za molk. Kasneje ji je apetit še narasel, zato je svojo zahtevo zvišala na 250.000 dolarjev. 

Cosby trdi, da gre za natolcevanja, ki so posledica lakomnosti. Igralec naj ne bi pil alkoholnih pijač, kar postavlja pod vprašaj trditve Huthove o igri, s katero naj bi se opila. Odvetnik zahteva, da sodišče opusti njeno tožbo in zoper njo ustrezno ukrepa. 

Huthova naj bi Cosbyja spoznala na snemanju filma, ko ji je bilo 15 let. Skupaj z leto dni starejšo prijateljico sta z njim šli v teniški klub, kjer jima je ponudil več alkoholnih pijač in rekel, da "ima za njiju presenečenje“. Odpeljal ju je v bližnjo vilo, kjer naj bi zlorabil Huthovo. Slednja trdi, da je "igralec njeno roko položil v njegove hlače in se zadovoljil brez njenega privoljenja“. Huthova na sodišču zahteva odškodnino in povrnitev sodnih stroškov.

Cosby se v zadnjih tednih otepa obtožb več kot petnajstih žensk, ki trdijo, da jih je igralec v preteklosti zlorabil. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.