Magazin > VIP
35 ogledov

Cosby zlorabil tudi slavno manekenko?

Janice Dickinson FameFlynet
Janice Dickinson pravi, da je Bill Cosby tudi njo zlorabil.

Vedno več žensk trdi, da jih je zvezdnik Bill Cosby zlorabil. Med njimi je tudi manekenka Janice Dickinson, ki naj bi jo Cosby posilil, ko je bila stara 27 let.

Nekdanja manekenka je svojo zgodbo povedala v oddaji Entertainment Tonight. Srečanje s Cosbyjem je organiziral zvezdničin menedžer, ki je upal, da ji bo igralec lahko pomagal pri igralski in glasbeni karieri. "Poklical me je in rekel, da moram priti v Lake Tahoe, kjer bo nastopal in mi ponudil delo pevke,“ je povedala Janice in dodala, da jo je Cosby omamil. "Po večerji sem dobila tableto prosi menstrualnim krčem in vino. Naslednje jutro sem se zbudila brez pižame. Zadnja stvar, ki se je spominjam, je, da je Cosby slekel kopalni plašč in se ulegel name. Spominjam se tudi bolečin,“ je še izjavila Janice, ki tudi trdi, da je med svojimi nogami opazila sledi sperme.

Dickinsonova je v intervjuju tudi povedala, da je incident s Cosbyjem omenila tudi v svoji avtobiografiji, a je poglavje po grožnjah Cosbyjevih odvetnikov umaknila. Po posilstvu si nekdanja lepotica ni poiskala pomoči, saj se je bala, da bi jo ljudje označili za cipo. "Zgodbo sem sedaj povedala javnosti, ker je resnična. Verjamem vsem ženskam,“ je izjavila, na vprašanje, kaj bi rada povedala Cosbyju, pa odgovorila: "Kako si drzneš? Je** se. Upam, da boš zgnil v peklu.“

Cosby vse obtožbe še vedno zavrača.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.