Magazin > VIP
47 ogledov

"Cosbyju so vozili mlada dekleta"

Bill Cosby FameFlynet
Frank Scotti, ki je med leti 1984 in 1992 delal za Billa Cosbyja, je spregovoril o tem, kako so za Cosbyja v zaodrje vozili mlada dekleta.

Frank Scotti trdi, da je v času, ko je delal za Cosbyja stražil pred vrati njegove garderobe, medtem ko so bila pri igralcu mlada dekleta. Za ženske naj bi Bill Cosby zapravil na tisoče dolarjev. "Počutil sem se kot zvodnik,“ je za oddajo Today dejal danes 90-letni Scotti. 

Scotti je dejal, da Cosby ni človek, za kakršnega ga je imel. "Vse je vlekel za nos,“ je dejal Scotti. Cosby je imel izbrano skupino deklet, ki so jih izmenično vozili k njemu. Izbrali naj bi jih s pomočjo manekenske agencije z Manhattna. Vodja agencije naj bi Cosbyju pripeljal več deklet, med katerimi si je izbral tiste, ki so mu bile všeč. "Točno je vedela, kaj se bo zgodilo,“ je povedal Scotti. "Nato mi je rekel, 'Stoj pred vrati in ne spusti nikogar naprej.' Zdaj pa seštejte ena plus ena.“ 

Scotti trdi, da so bila nekatera dekleta stara komaj 16 let. Tistim, ki so mu bila še posebej všeč, je uredil stanovanje in jim dajal mesečno žepnino. Scotti naj bi imel shranjene dokaze o nakazilih, ki jih je Cosby namenil tem ženskam, vendar pa je na njih Scottijevo ime. "Veliko norih stvari sem naredil zanj. S pomočjo mojega imena je prikrival svoja dejanja. Šele kasneje sem to spoznal,“ priznava Scotti. Prav vsa dekleta, ki jih je pripeljal Cosbyju, so bila razlog za njegovo odpoved. 

Do sedaj je samo ena ženska vložila tožbo proti Cosbyju. Andrea Constand ga je tožila leta 2005, a sta se pogodila za neznano vsoto denarja, še preden je primer prišel pred sodišče. V zadnjih tednih se je oglasilo šestnajst žensk, ki trdijo, da so bile žrtve zlorabe. 

Komentarjev 1
  • Avatar čavez
    čavez 18:22 25.november 2014.

    Nadutež pedofilski.