Magazin > VIP
43 ogledov

Costner že prispel v Slovenijo

Kevin Costner, Ljubljana, obisk
1/23
Žurnal24 main
Hollywoodski igralec Kevin Costner je že v Sloveniji. Danes je nekaj ur preživel na kosilu v Piranu, ogledal pa si bo tudi znamenitosti Ljubljane.

Ameriški igralec Kevin Costner je že prispel v Slovenijo. Potem ko so vsi mislili, da bo pripotoval šele danes, je na letališče Jožeta Pučnika prispel že včeraj.

Danes se je odpravil v Piran na kosilo in si ogledal tamkajšnje lepote, preostanek nedelje pa bo preživel v prestolnici.

Igralec, režiser in glasbenik, ki je nastanjen v Austria Trend hotelu Ljubljana, bo v Sloveniji ostal dva dni. Jutri zvečer se bo udeležil šeste prireditve Diners Cluba Slovenija V družbi slavnih, kjer bo nastopil s svojo skupino Modern West.

Kot je na Twitterju zapisala pevka Sara Beck, ki spremlja skupino Modern West na turneji, so jih sprejeli s pozdravom in penino, med drugim pa si bodo v Ljubljani ogledali Zmajski most.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.