Magazin > VIP
25 ogledov

Courteney in David sta se razšla

David in Courteney bosta skupaj zaigrala v četrtem delu filma Krik, ki v kinemat Žurnal24 main
Igralca Courteney Cox in David Arquette sta se razšla po enajstih letih zakona. Njune zveze naj bi bilo konec že pred meseci, zdaj pa sta končno priznala, da nista več za skupaj.

Courteney in David sta se spoznala leta 1995 med snemanjem filma Krik. Štiri leta kasneje sta dahnila usodni da, leta 2004 pa se jima je rodila hčerka Coco.

 

Parček je z novico o razhodu šokiral javnost, a njuni prijatelji so že več mesecev vedeli, da je na vidiku ločitev. Zvezdnika sta se namreč že pred časom odločila, da zaključita skupno pot, in se odločila, da ostaneta dobra prijatelja.

 

Ločitev že dolgo na vidiku?

Govorice o njunem razhodu so se sicer začele že avgusta letos, ko so nekateri namigovali, da se je Courteney zbližala s soigralcem iz serije Cougar Town, Brianom Van Holtom. Igralka je takrat dejala, da so to le čenče, hkrati pa je razkrila, da z Davidom hodita na terapijo, a da ločitev ne pride v poštev.

 

Dva meseca pozneje sta končno priznala, da njunemu zakonu ni pomoči. "Ostajava prijatelja in odgovorna starša. Še vedno se imava zelo rada," sta v sporočilu za javnost povedala Courteney in David ter dodala, da v teh težkih trenutkih prosita, naj  mediji spoštujejo njuno zasebnost.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.