Magazin > VIP
16 ogledov

Courteney se noče ločiti od Davida

Courteney in David, ki sta se poročila leta 1999, bosta poskušala rešiti svoj za Žurnal24 main
Igralka Courteney Cox je razkrila, da njen zakon z Davidom Arquettom kljub vsemu še ni končan. Za njuno zvezo se hoče truditi še naprej, isto si želi David.

Courteney se je odločila, da bo bralcem revije Harper's Bazaar razkrila podrobnosti njene zveze z Davidom, s katerim že nekaj časa ne živita skupaj. 46-letna igralka pravi, da še vedno ne ve, če si želi ločitve. "Čutim, da je bil najin zakon kljub vsemu uspešen. Ne morem se sprijazniti z dejstvom, da je vsega konec. Če se ne bova potrudila in nama ne bo uspelo, me bo prevzela velika bolečina," je izdala zvezdnica.

 

Isto čuti tudi David, ki prav tako noče vreči puške v koruzo. "Hočem, da je srečna. Vem, da bom do konca življenja zaljubljen vanjo, najina družina je čudovita in skupaj sva odlična starša."

 

Zvezdnica Prijateljev je še pojasnila, da je o težkih časih z Davidom šele zdaj spregovorila zato, ker je potrebovala mir in tišino.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.