Magazin > VIP
34 ogledov

Courteney: "Že eno leto nisem seksala"

Courteney Cox Juan Rico/Fame Pictures
Igralka Courteney Cox je priznala, da od ločitve od Davida Arquetta ni seksala še z nobenim. "V tem času sem se samo mečkala z nekim moškim, to je vse," je priznala.

Courteney, ki se je z možem Davidom razšla oktobra 2010, je ameriškim medijem razkrila, da je vse od takrat v njenem spolnem življenju prava suša. "Že več kot eno leto nisem seksala, a se držim. Po Davidu še nisem bila z nobenim moškim, z enim sem se le mečkala," pravi zvezdnica. Sedeminštiridesetletno igralko so nekaj časa romantično povezovali s soigralcem iz serije Dobra mačka (Cougar Town), Joshom Hopkinsom, a Courteney je glede tega še vedno skrivnostna, saj noče izdati, ali se "mečkala" prav z njim.

Zvezdnica je še razkrila, da jo moški redko vabijo na zmenke in da jo misel, da bi bila z nekom novim, dela živčno. "Ni lahko spoznavati nove ljudi. Moški me ne pokličejo kar tako in vabijo ven. A se zavedam, da je čas, da poskusim nekaj novega," je povedala in dodala, da jo k zmenkom najbolj spodbuja njen bivši mož. "Hoče, da grem naprej." David pa si je za razliko od Courteney že našel novo izbranko, Christino McLarty, ki jo je zvezdnica Prijateljev že spoznala. "Res je lepa in zabavna. Zelo visoka, kar jaz nisem. In mlada. Tudi to nisem," je hudomušno pripomnila.

Komentarjev 1