Magazin > VIP
24 ogledov

Courtney Love bo svetovala Lindsay

Lindsay Lohan, Courtney Love Flynet
Ironično naj bi Courtney Love, ki je tudi sama znana po občasnih pijanskih izgredih, zdaj pomagala Lindsay Lohan pri reševanju njenih težav z zasvojenostjo z alkoholom in drogami.

Courtney Love, ki je imela tudi sama težave z odvisnostjo od alkohola in drog, je postala svetovalka enako težavne Lindsay Lohan, saj ji želi pomagati iz luknje zasvojenosti. Z njo želi deliti svoje izkušnje ter ji z nasveti in podporo pomagati, da bi prišla nazaj na pravo pot. "Prevzela sem skrb za Lindsay, saj so vsi ostali dvignili roke nad njo. Potonila je globlje, kot sem jaz kdajkoli, še huje pa je, ker jo stalno vlačijo po medijih," je povedala pevka in vdova slavnega pevca Kurta Cobaina.

Sedeminštiridesetletna zvezdnica, ki sicer trdi, da so njene slabe življenjske navade daleč za njo, čeprav jo paparaci še vedno občasno ujamejo v opitem stanju, je namreč prepričana, da je njen slab zgled lahko zelo poučen za mlado igralko. Poleg tega naj bi tudi že prej poskušala pojasniti LiLo, kako slabe so droge. "Skupaj smo gledali neko oddajo o največjih sramotah slavnih. Glavna zvezda sem bila jaz: gola joška tu, noge tam, mečem stvari na Madonno. Nato sem ji rekla: Vidiš, Lindsay, droge so zelo slabe," je povedala Courtney, ki je tudi sama imela pomoč, ko se je reševala svojih odvisnosti. "Orlando Bloom mi je ogromno pomagal in rada ga imam zaradi tega," je priznala.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.