Magazin > VIP
13 ogledov

Courtney toži tudi cvetličar

Žurnal24 main
Potem ko je pevko Courtney Love doletelo že več tožb, se zadnja v vrsti nanaša na neplačane rože.

Losangeleški cvetličar My Secret Garden se je odločil, da bo rokerico Courtney Love tožil za štiri tisoč ameriških dolarjev (2950 evrov). Šlo je namreč za šopke, ki jih je zvezdnica naročila leta 2009, zanje pa nikoli plačala. Cvetličar je tožbo že vložil na losangeleško sodišče.

Rože pa niso edina težava, s katero se sooča pevka skupine Hole. Pri podjetju American Express trdijo, da je pevka s svojega zlatega računa dvignila 350 tisočakov (dobrih 258 tisoč evrov), nato pa zneska ni želela poravnati. Pevkin odvetnik vztraja, da se obtožb otepa že več mesecev, saj denarja sploh ni zapravila. Najela je tudi zasebnega detektiva, ki naj bi izsledil prevaro in primer predal policiji.

Courtney se otepa še ene tožbe, in sicer zaradi klevetanja. Lani poleti je na svoji spletni strani na Twitterju namreč objavila žaljive komentarje o modni oblikovalki Dawn Simorangkir.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.