Magazin > VIP
24 ogledov

Courtney v tožbi zaradi klevet

Na Twitterju je tudi objavila svoje gole fotografije. (Foto: Twitter) Žurnal24 main
Courtney Love je prva zvezdnica, ki se je zaradi twitanja znašla v tožbi. Dawn Simorangkir jo namreč zaradi klevetanja na njenem računu toži.

Rokerka Courtney Love je postala prva oseba, ki jo nekdo toži zaradi klevetanja na Twitterju. Poleg tega so ji začasno tudi blokirali račun, na katerem je bivša žena Kurta Cobaina pisala številne obtožbe na račun znanih osebnosti.

Courtney pa je na svojem računu leta 2009 objavila tudi serijo twittov, v katerih je kritizirala modno oblikovalko Dawn Simorangkir, kar se ji sedaj obrestuje s tožbo. Courtney je napisala, da je Dawn narkomanska prostitutka, ki je izgubila lastništvo lastnega otroka. Poleg tega je navedla, da si je oblikovalka zgradila ime na njen račun ter jo kasneje okradla. ''Od mene je prejela ogromno denarja, več kot 40 tisoč dolarjev. Jaz ne delam ljudi slavnih ter sem obenem oropana!"

Dawnin predstavnik Bryan Freedman je povedal: "Še nikoli ni bilo primera, kot je ta.“ Vendar upa, da jim bo uspelo dokazati, da je Courtney Dawn obrekovala, in jo prisiliti, da plača odškodnino. Medtem pa Courtneyjin odvetnik James Janowitz pravi: "Ne verjamemo, da je tukaj šlo za kakršnokoli klevetanje in tudi če bi takšne izjave bile, ni bilo nikakršne škode.“


Datum obravnave zoper Courtney je določen za 6. februar.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.