Magazin > VIP
28495 ogledov

COVID-19: Družina Enriqueja Iglesiasa ovita v črnino

Ana Kurnikova Enrique Iglesias Reuters
Družina Iglesias žaluje.

Pevec Enrique Iglesias, sin pevca Julia Iglesiasa, je sporočil žalostno novico. Zaradi koronavirusa je umrl njegov očim. Carlos Falco je dočakal 83 let. 

Zvezdnik je na družbenem omrežju objavil fotografijo, na kateri je s Carlosom in svojo mamo Isabel Preysler, ki se je s Falcom poročila, ko je bilo Enriqueju 5 let. "Prestajamo težke čase in ta kriza je prizadela že veliko ljudi, tudi mojo družino. Ostanimo doma in posrbimo zase in za svoje ljubljene. Pošiljam vam veliko ljubezni in moči,“ je ob posnetku zapisal. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Enrique Iglesias (@enriqueiglesias) on


Zakon Carlosa in Isabel je sicer trajal le pet let, a več kot očitno je, da je imel očim na Enriqueja velik vpliv. Je namreč tudi oče njegove polsestre Tamare, ki se je na Instagramu zahvalila zdravnikom, ki so skrbeli za njenega očeta. "Naš oče je bil izjemen človek, ki je ljubil svojo državo in je trdo delal kot kmetovale, vinar in uvoznik tehnologij. Naprej bo živel v naših spominih,“ je zapisala Tamara.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.