Magazin > VIP
20107 ogledov

Covid: 53-letni zvezdnik tik pred smrtjo poklical bivšo ženo

carlos marin Profimedia
Ločila sta se leta 2009, a ostala prijatelja.

Pred nekaj dnevi je odjeknila vest, da je umrl eden od pevcev skupine Il Divo, Carlos Marin. Zanj je bil usoden covid-19.

Po besedah njegove bivše žene Geraldine Larrosa je 53-letnik vedel, da bolezni ne bo premagal. Tik pred smrtjo jo je preko Facebooka poklical in se od nje poslovil.

Par se je po treh letih zakona ločil leta 2009, a ostal v prijateljskih odnosih. Francozinja se je v Madridu udeležila spominske slovesnosti, kamor jo je pospremila 9-letna hčerka, katere boter je bil Marin.

"Preden so ga intubirali, se je od mene poslovil, saj je vedel, da ne bo preživel. To je bil najbolj žalosten prizor v mojem življenju,“ je razkrila in dodala: "Poklical me je in povedal, da me je močno ljubil in da sem bila ženska njegovega življenja. Prosil me je tudi, naj poskrbim za njegovo družino."

Marina bodo ob očetu pokopali danes. Njegova sestra je potrdila, da bo pokopan v svoji najljubši obleki iz modne hiše Armani, ki jo je nosil tudi na nastopih. Tako bo po njenih besedah "odšel v nebesa primerno oblečen in bo lahko pel z angeli“. 
 

Komentarjev 3
  • Debra_Thompson 09:58 28.december 2021.

    Google je vsak teden plačal spletno delo od doma od 6000 do 10000 evrov. Od Googla sem prejel prvi mesec 27416 evrov plače. V prostem času delam 3 ure na dan. pojdite na to stran za več podrobnosti............ >>>>>>>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑫𝒐𝒖𝑰𝒏𝒄𝒐𝒎𝒆.𝐜𝐨𝐦

  • Avatar _lolekbolek
    _lolekbolek 09:47 28.december 2021.

    Kaj so pa bile Katjine zadnje besede?