Magazin > VIP
28 ogledov

Cowell na svoji poroki želi svoje zvezde

Simon Cowell Lauren Silverman FameFlynet
Simon Cowell je presenetil z izjavo, da se želi poročiti, povrhu vsega pa s tem, da si želi, da njegove zvezde pojejo na poročnem slavju.

Zapriseženi samec in medijski mogotec Simon Cowell, ki s svojim dekletom Lauren Silverman pričakuje otroka, se je odločil, da se bo tudi poročil. Poleg tega da je 54-letnik namignil, da je pripravljen na zakon, je razkril svojo željo, da mu na poročnem slavju pojejo zvezde, ki jih je sam odkril v svojih pevskih šovih, kot sta The X Factor in Britanija ima talent.

Na seznamu zvezdnikov, ki bi lahko zabavali ženina in nevesto, so med drugim One Direction, Leona Lewis, Cher Lloyd in Susan Boyle. "Vsi moji umetniki bi morali peti. Ne bi mogel izbrati samo enega. Bila bi zelo dolga poroka," je povedal za Daily Star.

Par se bo poročil takoj po rojstvu otroka, ki ga pričakujeta februarja. Simon si namreč močno želi, da ga njegova 87-letna mati Julie vidi, kako se poroči z Lauren.

Bodoča nevesta je pristala na to, da se poročita v tradicionalni poročni slovesnosti, tudi v cerkvi, in sicer blizu doma njene bodoče tašče v Sussexu, poročno slavje pa bo za bolj izbrano družbo.

Medtem ko se že govori, kdo od Simonovih prijateljev, kolegov in zvezdnikov bo na poroki (Louis Walsh, mogul sir Philip Green, Paul McKenna in njegovo nekdanje dekle Sinitta), bodo Lauren na veseli dan spremljali družina in prijatelji iz rodne Amerike.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.