Magazin > VIP
46 ogledov

Cowell osvajal našo Niko Kljun

Nika Kljun Boštjan Tacol
Nika Kljun je kot plesalka sodelovala v ameriškem X Factorju, kjer se ji ni mogel upreti niti idejni oče šova, razvpiti Simon Cowell.

Nika Kljun je sicer uživala v sodelovanju pri ameriškem X Factorju, le z razvpitim Simonom Cowelom nima najboljših izkušenj. Za revijo Story je povedala, da ima zvezdnik precej bipolaren značaj: "Simonovo mnenje je veliko pomenilo pri odločitvah, sam je določal, katerega izmed plesalcev hoče. /.../ V zaodrju sem ga imela priložnost spoznati in moram reči, da ima precej bipolaren značaj. Tako se je obregnil tudi ob našo prehrano, poleg tega očitno izraža svojo nenaklonjenost blondinkam, nekatere je spravil celo do joka," je zaupala Nika.

Simon, ki slovi kot velik ženskar, pa se ni mogel upreti naši Niki, čeprav sicer pada na popolnoma drugačen tip žensk. "Pada na visoke, suhljate rjavolaske, in čeprav je na koncu že koketiral z nekaterimi, vključno z mano, njegovim čarom ni podlegla nobena. Njegova avtoriteta in slava me ne ganeta preveč, zato sem bila ena redkih, ki se je upala z njim pogovarjati in ga potrepljati po rami," je še povedala Kljunova.

 

Komentarjev 2
  • privat 08:48 23.januar 2012.

    dala je ..pa ni dobila kar je hotela!! Zdaj pa je žalost..čitajte med vrsticami

  • Method 20:56 22.januar 2012.

    Dvomim da jo nezanimajo njegovi miljoni......