Magazin > VIP
34 ogledov

Cowell se mora izogibati otroku

Simon Cowell Lauren Silverman FameFlynet
Simon Cowell se otroku svoje bodoče žene ne sme približati.

Medijskega mogotca Simona Cowella lahko doleti kazen v višini 50 tisoč dolarjev, če se bo približal Adamu, sinu njegove bodoče soproge Lauren Silverman. Razlog za kazen je dejstvo, da se Lauren ločuje od moža Andrewja, še vedno pa potekajo dogovori o delitvi premoženja in skrbništvu nad sinom.

Po navedbah TMZ ta dogovor velja do januarja, če pa ga bo Lauren prekršila trikrat, bo ob stike s svojim sinom, dokler ne bo znova posredovalo sodišče. V dogovoru je še zapisano, da Andrew ne sme blatiti Simona, obenem pa se ne sme blatiti poslovneža v prisotnosti njegovega sina.

Lauren in Andrew sta se še dogovorila, da ju Adam naslavlja z mamo in očetom, Lauren pa bo nekdanji mož za sina na mesec plačal tri tisoč dolarjev. Andrew je sprva kot razlog za ločitev navedel prešuštvo in zapisal Simonovo ime, pozneje pa si je premislil in kot razlog ločitve navedel nespoštljivost.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.