Magazin > VIP
3694 ogledov

Črn dan za WWE: V enem dnevu umrle tri zvezde

brian lawler Youtube
29. julija so oboževalci ameriške rokoborske lige WWE izgubili tri junake.

Umrli so trije nekdanji rokoborci, Brickhouse Brown, Nikolai Volkoff in Brian Christopher Lawler.

Slednji se je v zaporu v Memphisu obesil. Ko so ga pazniki našli, je bil še živ. Takoj so ga prepeljali v bolnišnico in ga priklopili na aparature, ki so ga ohranjale pri življenju. Le kratek čas pozneje pa so sporočili, da je 46-letnik umrl. Lawlerja so julija aretirali, ker je vozil pod vplivom prepovedanih snovi in ker je bežal pred policijo.

Hrvat Josip Nikolai Peruzović alias Nikolai Volkoff je dočakal 70 let. Zaslovel je v osemdesetih letih, ko je pred svojimi boji mahal s sovjetsko zastavo in pel sovjetsko himno. Zakaj točno je umrl, ni znano. Nekaj dni je zaradi dehidracije in drugih zdravstvenih težav preživel v bolnišnici, a jo je pred nekaj dnevi zapustil. Umrl naj bi doma. 

Za 57-letnega Brickhousa Browna je bil usoden rak.

Komentarjev 1
  • Charlotte_Savery 09:38 31.julij 2018.

    V tem mesecu sem na spletu delal 32458 $ in sem študent s polnim delovnim časom. Uporabljam spletno poslovno priložnost, o kateri sem slišal, in sem naredil tako veliko denarja. Zelo je prijazen do uporabnika in tako sem srečna, da ...prikaži več sem izvedela o tem. To, karr sem počel .... ........... ❥❥❥ ❥❥❥❥ ❥❥❥ www.Earn91.Com