Magazin > VIP
93 ogledov

Črt držal obljubo, Ivona dobila denar

bar Anže Petkovšek
Črt je po zmagi šova Bar obljubil, da bo nekaj denarja namenil tudi nekaterim sotekmovalcem.

Ko je Črt junija zmagal resničnostni šov Bar, je vsem medijem povedal, da bo Ivoni, kot sofinalistki, namenil nekaj denarja. Obljubo je držal in pred kratkim ji je denar tudi predal.

Črt nam je povedal, da je glavno nagrado, ki znaša 50 tisoč evrov, dobil sredi avgusta, točno dva meseca po finalni oddaji. "Tako kot sem obljubil, sem denar dal tistim, ki sem obljubim. Nekateri so ga že dobili, drugi ga pridejo še iskati. Mislim, da je denar zaklet, če ga obljubiš nekomu drugemu, tako da ja, sem dal denar," je povedal 33-letni Pirančan.

Vprašali smo ga, kaj bo s preostalim denarjem. Ta nam je povedal, da si želi opremiti stanovanje, vse kar bo ostalo, pa gre na varčevalni račun. Dodal je, da se s prihodom jeseni tudi poslavlja od natakarske službe.

"S tem poklicem sem zaključil. Zdaj že nekaj let sodelujem s podjetjem, ki se ukvarja z zobozdravstvom. Tu sem pomagal pri oglaševanju, dizajniranju spletne strani, bil tudi v stiku s strankami … Po treh letih mislim, da je čas, da zaplujem v te vode. Pred kratkim sem odprl podjetje crodent d.o.o., ki bo kmalu tudi registrirano tudi pri notarju," je za Žurnal24 povedal Črt. Dodal je, da je to koncept dentalnega turizma, kjer skrbijo tudi za prevoz pacientov: "Slovence in Italijane bom osveščal o zobozdravstvenih storitvah na Hrvaškem. Osveščal jih bom h kateremu zobozdravniku iti, zakaj so tam takšne cene in Slovence in Italijane vozil do klinike."

Povedal je, da jeHrvaška kar se tiče zobozdravstva dosti cenejša. Ne zato, da bi bila kakovost materiala slabša, ampak ker so davki malo ugodnejši, delovna sila tudi in zato se veliko Slovencev in Italijanov odloča zobozdravstvene težave reševati na Hrvaškem. "Jaz se bom posvetil predvsem marketingu podjetja, saj sem sicer diplomirani ekonomist," je zaključil.

Komentarjev 5
  • blueone 20:03 02.september 2015.

    tip je car...čeprav ne vem, če si je Ivona zaslužila...mogoče je tako frfasta zaradi mladosti...

  • antitrust 18:01 02.september 2015.

    Upam da mu je vsaj dala..

  • h3o 17:19 02.september 2015.

    v SDS opažamo, da postaja Ivona priljubnejša od našega Janeza Velikega in ostro zahtevamo, namudoma nekaj člankov o našem vodji!