Magazin > VIP
64 ogledov

Črt med seksom na stranišču pijan

bar Anže Petkovšek
Črt nam je zaupal, da je bil ob incidentu, ko je izklopil mikrofon v wc-ju tako zelo pijan, da se več ali manj ne spominja skoraj ničesar.

Finalist Bara Črt je za Žurnal24 povedal, da vedno stoji za svojimi dejanji, tudi takrat, ko naredi neumnost. "Stojim za svojimi dejanji, takrat sem naredil sranje, res je. Pili smo, plesali na šanku, šli na wc, se je ugasnil mikrofon, kar ni dovoljeno, in sem upravičeno dobil karton." Ob vprašanju, kaj se je v resnici zgodilo in zakaj je ugasnil mikrofon, je Črt povedal: "Če povem po pravici, jaz sem bil takrat tako pijan. Jaz sem mislil, da me ni bilo samo pet minut, potem pa sem izvedel, da me ni bilo 20-30 minut. Niti točno ne vem, kaj je z mikrofonom bilo. Ko sem prišel nazaj je bila panika, kje sem."

Če je bila izkušnja z obiskovalko divja, pa pravi, da se ne spomni in dodaja, da "če bi bilo divje, bi vrata padla dol".

Strinja pa se, da si karton zasluži: "Stojim za svojimi dejanji. Edino kar ni bilo po pravilih je to, da ni delal mikrofon, zato si zaslužim rumen karton in sem hvaležen, da nisem dobil rdečega."

Komentarjev 1
  • Avatar mike1968
    mike1968 11:02 13.junij 2015.

    Madonca, a se res že končuje resničnostni šov BAR?ssNo dan pred finalom sem se odločil, da napišem še svoj zadnji BAROVSKI KOMENTAR.Niti nisem imel namena, da bi še..........NADALJEVANJE NA:http://www.publishwall.si/igi.scinkavec/post/130920/bar-zakljucek