Magazin > VIP
45 ogledov

Črt navdušil na Štajerskem

Črt Banko Facebook
Zmagovalec Bara nam je povedal, da ima zelo naporen urnik in da ga vabijo na različne prireditve. Prejšnji vikend je preživel v Mariboru, kjer je navdušil tako Štajerce kot tudi Štajerke.

"Ta vikend nas je raztrgal Maribor. Moral bi iti na modno revijo od Davida Hojnika, a so se je kasneje udeležili Sanja, Damjan, Tanja in Joel, ker jaz nisem uspel. Na odru pa je nastopal Miloš Mar. Jaz sem zvečer delal v mariborskem klubu, kjer sem bil gost večera. Kasneje so se mi pridružili še ostali barovci," je za Žurnal24 povedal Črt.

črt banko | Avtor: Facebook Facebook
Dodal je, da so bili Štajerci nad njegovo udeležbo zelo navdušeni in da so ga 'skoraj raztrgali'. "Noro je bilo. Malo sem stregel, a nisem mogel streči cel večer. Težko je delati v šanku, ki ga ne poznaš. Poleg tega, da ne veš, kje so kozarci, kje je kakšna steklenica, kako deluje blagajna, se hočejo ljudje s teboj pogovarjati, se slikati …"

Ob vprašanju, kako so nanj reagirale Štajerke pa je skromno povedal: "Ja, so me prosile za fotografijo, a to je bilo tudi vse. Tam sem bil s prijatelji, zato se jim nisem preveč posvečal. Ko sem s prijatelji sem z njimi, če bi bil sam bi mogoče bilo drugače."

Dodal je, da so bili naslednji večer s prijatelji povabljeni na koncert Severine, katerega so se udeležili le kot gostje. Ob vprašanju, če je spoznal hrvaško pevko pa je v smehu povedal: "Nisem imel časa čakati ob odru, da jo spoznam, saj sem se raje družil z gosti in se malo sprostil. Kao je bilo koncerta konec smo se odpravili še v druge mariborske lokale."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.