Magazin > VIP
108 ogledov

Črta trenerstvo osrečuje bolj kot delo v šanku

bar
1/3
Marko Vavpotič.
Zmagovalec Bara Črt nam je povedal, da ga delo v gostinstvu sicer veseli, a da ga delo z ljudmi v fitnesu še bolj osrečuje in da se bo kmalu vrnil v fitnes in osebno trenerstvo.

Kot pravi Črt, se v Baru ni zredil, čeprav so jedli zelo slabo in spili kar nekaj alkohola: "V Baru je forma malo padla in so mišice uplahnile, ampak to pride hitro nazaj. Jedli smo veliko mastne hrane in popili kar nekaj alkohola.“ Dodaja, da v šovu ni bilo časa za kvalitetno hrano in da so kuhali le redko.

Na svojem Facebooku se Barovec lahko pohvali s fotografijami, na katerih je v odlični telesni formi. "To je bilo leta 2007 in 2008, potem sem formo držal še nekaj časa. Zdaj pa sem začel spet resno trenirati en mesec pred Barom, potem pa sem bil sprejet v šov in je bilo treba opustiti treninge. Vrnil se bom v to, samo da naredim zdaj glavne stvari, ki me čakajo. Vrnil se bom tudi v vode osebnega trenerstva. To sem že delal in to mi je nekaj najlepšega v življenju,“ je zaključil Barovec.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.