Magazin > VIP
27 ogledov

Cruise jezen na Katiejino vedenje

Katie Holmes Luke Kirby
1/4
FameFlynet
Katie Holmes in Luke Kirby naj bi drug do drugega čutila več kot le prijateljstvo.

Katie Holmes in Luke Kirby v New Yorku snemata film Mania Days, v katerem igrata manično depresiven parček, ki se je spoznal v psihiatrični bolnišnici. Vsem je padlo v oči, kako dobro se Katie in Luke razumeta. "Katie je v prizore, v katerih se je z Lukom poljubljala, vložila veliko strasti. Nihče ne bi uganil, da so zaigrani,“ je povedal vir in dodal, da želi Katie s filmom svetu pokazati, da je na novo odkrila svojo spolnost.

Njenega novega odkritja pa nekdo ni prav nič vesel – njen bivši mož Tom Cruise. Temu naj bi, ko je videl fotografije s snemanja, počil film. "Jezen je, ker njemu Katie v javnosti nikoli ni izkazala takšne naklonjenosti, kot jo izkazuje soigralcu. Za njegovo nejevoljo je Katie že izvedela. Ni ji mar, kaj misli. Dokazala mu je, da je ne more več nadzirati,“ je povedal vir.

Katie in Luke pa ne harmonirata le pred kamero, ampak naj bi se veliko družila tudi med odmori. Katie se z njim menda zelo rada spogleduje, Luke pa ji naklonjenost vrača. "Sita je tega, da nanjo še vedno gledajo kot na mati samohranilko, ki nikoli več ne bo našla ljubezni. Z Lukom bi lahko začela novo življenje,“ je še izdal vir.

Komentarjev 1
  • spenjac 10:24 12.junij 2013.

    jezen na vedenje? ste vi sploh pismeni??? mogoče jezen zaradi vedenja?