Magazin > VIP
115 ogledov

Cruise opustil 50 milijonsko tožbo

Tom Cruise EPA
Tom Cruise si je premislil.

Tom Cruise je opustil 50 milijonov dolararjev vredno tožbo proti podjetju Bauer Media Group, ki med drugim izdaja tudi revijo Life & Stile. Omenjena revija je oktobra 2012 namreč zapisala, da je Tom zapustil svojo hči Suri, ki jo ima z igralko Katie Holmes. Tekom sodnega procesa so bile razkrite številne podrobnosti iz Tomovega zakona s Katie, med drugim je igralec priznal, da je eden od razlogov, zakaj je Holmesova zahtevala ločitev, tudi to, da je želela svojo hči zaščititi pred njegovo vero, scientologijo. Ko ga je odvetnik vprašal, ali navedbe revije torej držijo, je Tom odgovoril: "Prvič, ne vem čisto vsega, kar so napisali, poleg tega obstajajo različne plati ločitve."

Igralec naj bi tožbo umaknil, ker naj bi odvetnik medijskega koncerna Bauer Media Group za pričo nameraval poklicati tudi Katie, kar bi razkrilo še več podrobnosti iz njunega petletnega zakona. O procesu, ki naj bi trajal pet dni, a se je vlekel čez celo leto, je Cruisov odvetnik Bert Fields oktobra 2012 povedal: "Tom ni človek, ki bi tožaril ljudi. Ni konflikten, a če so te podle barabe poskušale zaslužiti na račun ogabnih laži o odnosu z njegovim otrokom, lahko stavite, da jih bo tožil."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.