Magazin > VIP
30 ogledov

Cruiseova hči živi v getu

Isabella Cruise FameFlynet
Posvojenka Toma Cruisea in Nicole Kidman, Isabella, se je preselila v najnevarnejši predel Los Angelesa.

Tom Cruise se z Isabellino vzgojo ni nikoli veliko ukvarjal. To je rajši prepustil scientologom. Odnosi med njo in njenim slavnim očetom so se še bolj skrhali, ko je na svet privekala Suri. Isabella se je nato za nekaj časa preselila k mami, Nicole Kidman, a tudi tam ni našla sreče.

Dvajsetletnica pa se je zdaj osamosvojila. Skupaj s svojim fantom, glasbenikom Eddiejem Frencherjem, se je preselila v zloglasni Skid Row – najnevarnejši geto v Los Angelesu. Na dan naj bi se tam zgodilo kar 20 oboroženih ropov, v zadnjem času pa se je povečalo tudi število posilstev.

Pri vsej stvari pa je najbolj zanimivo to, da se je Isabella želela preseliti ravno v ta predel Los Angelesa. "Raje bi jedla muhe kot očeta prosila za denar," naj bi izjavila 20-letnica, ki je s selitvijo očitno želela ujeziti Cruisea. Zvezdnik se namreč panično boji ugrabiteljev. Za alarmno napravo v svoji vili je pred kratkim zapravil milijon dolarjev.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.