Magazin > VIP
10 ogledov

Čuki so si svoje kar spletli

1/40
Žurnal24 main
Sinočnji Lady piknik je zopet minil v znamenju najdomiselnejših klobukov. Nekateri so si nadeli prave modne kreacije, spet drugi so sami poskrbeli za najprepoznavnejši modni dodatek.

V Arboretumu Volčji potok se je sinoči bohotilo ogromno zanimivih pokrival. Pod veliko večino se je podpisal oblikovalec Miro Mišljen , ki je tudi izdelal zmagovalno naglavno okrasje Pie Pustovrh . Ta je bila zmage seveda vesela, malce pa jo je tudi pričakovala. "Od vseh mi je bil najbolj všeč moj klobuk oziroma vsi, ki jih je naredil Miro." Mlad oblikovalec se je podpisal tudi pod kreacijo Barbare Jermann , ki ga je izdelal iz naslovnic najbolj prodajanih izvodov Lady.

In če so nekateri nosili prave kreacije z modnih pist, so si drugi privoščili čisto običajne klobuke. Čuki so si svoje spletli kar sami. "Nabrali smo nekaj slame, potem smo jih pa spletli. Delo nam je vzelo približno teden dni časa," se je pošalil novi čuk, Jernej Tozon .

Klobuki samo za posebne priložnosti
Ker klobuki že vrsto let niso več med vsakdanjimi modnimi dodatki, si tudi sinoči nekateri niso nadeli pokrival. Med njimi je bil tudi Vili Resnik , ki je klobukov že kar precej sit. "Vrsto let sem nosil klobuke, zdaj pa to predajam mladim. Sicer pa me ljudje poznajo z in brez klobuka." Pristaš klobukov ni niti Erik Ferfolja , a si ga je posebej za to priložnost le nadel. "Nerad nosim klobuke, ker mislim, da mi ne pašejo. Nadenem si ga le ob priložnostih, kot je danes."
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.