Magazin > VIP
2 ogledov

Čustveni zlom Lady Gage v zaodrju

Gaga je pred koncertom v New Yorku pokazala svojo šibko plat. (Foto: YouTube)
1/2
Žurnal24 main
Lady Gaga je priznala, da se včasih še vedno počuti kot poraženka in da si mora vsako jutro dopovedovati, da je "super zvezda", da bi zdržala skozi dan.

Pop zvezdnica Lady Gaga navkljub svojim ekscentričnim kostumom in zunanjemu videzu samozavesti očitno le ni tako močna, kot se zdi. Pevka, ki v sodelovanju s televizijsko hišo HBO snema dokumentarni film o svoji glasbeni karieri, je med snemanjem posebne oddaje v garderobi pred koncertom v New Yorku pred kamero odprla svoje srce ter začela jokati. Razkrila je, da se kljub vsej slavi še vedno pogosto počuti kot poraženka, ne pa kot zmagovalka ali kraljica pop sveta.

"Še vedno se včasih počutim kot luzerski otrok v srednji šoli. Zatem se moram enostavno zbrati in si vsako jutro reči, da sem 'super zvezda', da lahko sploh zdržim skozi dan, ter biti za moje oboževalce to, kar od mene pričakujejo,“ je povedala med jokom.

Po kratkem monologu se je odločila izreči še molitev pred nastopom, vendar niti takrat ni mogla premagati solza. Zahvalila se je za vse, kar ima, za prekrasne oboževalce, ter prosila boga, naj ji da moč, da zdrži skozi dan, da dobro izpelje koncert ter čuva male "pošasti". "Prosim te, Bog, daj mi moč, da bom zmagovalka za vse njih, ne samo zase. Pomagaj mi, da bom močna, da uvidim svojo lastno moč in da bom hrabra," je prosila Gaga.

Celoten dokumentarni film bodo objavili 7. maja.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.