Magazin > VIP
10692 ogledov

Čustveno: Johnny Depp in Amber Heard sta se odzvala preko družbenih omrežij

johnny depp Profimedia
S svojimi zapisi sta na družbenih omrežjih ganila oboževalce.

Eno najbolj odmevnih zvezdniških sojenj je zaključeno. Porota je razsodila: Amber Heard je kriva obrekovanja, Johnnyju Deppu bo plačala 15 milijonov dolarjev, sama pa bo prejela dva.

Zvezdnika sta se po končanem sojenju že oglasila preko družbenih omrežij s čustvenimi zapisi.

"Pred šestimi leti se je za vedno spremenilo moje življenje, življenje mojih otrok, življenje mojih najbližjih in tudi življenje ljudi, ki so me veliko let podpirali in verjeli vame," je zapisal v izjavi na Instagramu, in dodal: "Vse to v trenutku."

Zapisal je še, da so se nadenj preko medijev zgrnile lažne in zelo resne ter kaznive obtožbe. "Šest let pozneje mi je porota vrnila nazaj moje življenje," je še zapisal.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Johnny Depp (@johnnydepp)

Oglasila pa se je tudi njegova nekdanja soproga. Heardova je svojim oboževalcem zapisala: "Razočaranje, ki ga čutim danes, se ne da opisati. Moje srce je zlomljeno, tudi gora dokazov še vedno ni bila dovolj, da bi se uprla moči in vplivu mojega nekdanjega moža." Dodala je še, da je še bolj razočarana zaradi tega, ker ve, kaj razsodba pomeni tudi za druge ženske, ki se znajdejo v podobni situaciji. "Žalostna sem, ker sem izgubila sojenje, še bolj pa sem žalostna, ker imam občutek, da sem izgubila tudi pravico, da svobodno in odkrito spregovorim."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Amber Heard (@amberheard)

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.