Magazin > VIP
131 ogledov

Dakoto je morala zamenjati dvojnica

dakota johnson, jamie dornan Profimedias
Dakoto Johnson je morala pri enem prizoru zamenjati dvojnica.

Svet je zajela sado-mazo mrzlica, kar je zakrivil erotični film Petdeset odtenkov sive, v katerem igrata glavno vlogo Dakota Johnson in Jamie Dornan.

Glavna igralca sta morala med snemanjem občutek sramu mnogokrat potisniti na stran, se sleči in zaigrati prizore seksa, ki, vsaj tako pravita, niso niti malo podobni aktivnostim, ki se dogajajo v njuni spalnici. Kot se je izkazalo, je bilo to še zlasti težko za Dakoto, zato so morali producenti najeti dvojnico.

Dakota je "normalne“ prizore seksa posnela sama, ko pa je bilo treba spustiti hlače, je vskočila dvojnica, kar je 25-letnica tudi sama priznala. "Ritka, po kateri padajo udarci, ni moja. Nisem želela, da me tepe s pasom,“ je povedala hčerka Dona Johnsona in Melanie Griffith.

Režiserka Sam Taylor-Johnson je bila sicer z mlado igralko več kot zadovoljna. Snemanje za Dakoto namreč ni bilo prav nič enostavno, saj je morala biti večji del dneva gola. Poln hvale in sočutja je bil tudi njen soigralec. "Ni enostavno, če si ves dan brez oblačil in nekam prevezan,“ je izjavil Dornan in dodal, da so bili prizori "zelo tehnični. "Da bi bilo vse posneto tako, kot je treba, se je bilo treba držati koreografije,“ je še povedal igralec.

Film je že v naših kinih,

Komentarjev 2
  • Meta Kobe 13:53 16.februar 2015.

    Joooooj MK, bodi vesel, da se zurnalovci sploh trudijo ustvarjati stran, ki je bila pred kakim letom dni obsojena na propad ;) in zakaj sploh obiskujes to spletno stran ce te motijo slovnicne napake?? Jz sem vesela, da imamo zurnal :)

  • MK 08:45 16.februar 2015.

    A za lektorja je zmanjkal denarja, Žurnal?