Magazin > VIP
24 ogledov

Damjan: "Ane si želi ogromno moških"

Slovenija ima talent Katja Kodba/Mediaspeed.net
Žiranta šova Slovenija ima talent Ana Klašnja in Damjan Damjanovič zavračata govorice, da sta par.

Potem ko se je dolgo ugibalo, ali sta žiranta Ana Klašnja in Branko Čakarmiš prijateljevala tudi intimno, se je izkazalo, da naj bi se balerina zbližala z drugim žirantom Damjanom Damjanovičem.

Iz zanesljivih virov smo izvedeli, da sta se pred kratkim zabavala v nekem ljubljanskem baru, kjer sta si bila zelo naklonjena. Lepa balerina naj bi se cel večer zapeljivo smukala okoli Damjanoviča.

Parček smo povprašali, ali sta res skupaj. Ana nam je potrdila, da so se res v baru res družili, a govorice o tem, da sta par, zanika. Prav tako jih je zanikal Damjan, za revijo Lady pa priznal, da sta z Ano dobra prijatelja: "Sva odlična prijatelja, in čudno bi bilo, če se ne bi smela videvati. Tudi v prihodnje bova hodila na kave ali kosila, prepričan pa sem, da je ogromno moških zaljubljenih vanjo in bi si jo želeli."

Da pa se med žirantoma plete veliko več kot le prijateljstvo, smo izvedeli tudi iz drugih virov. Dobra prijatelja sta si namreč privoščila že kar dva romantična izleta na obalo. Nič kaj nedolžno, kajne?

Komentarjev 6
  • macko 18:12 29.maj 2013.

    pa še to : precej slaba zamenjava za g. Cvilak....

  • macko 18:10 29.maj 2013.

    no jaz si jo ne želim....sicer pa jo gdč. znana po slabem okusu.

  • Tarzan U Jane 16:13 29.maj 2013.

    kdo so ti cepci? oni čelavi vem,da je Čelavamiš ,al tak nekak