Magazin > VIP
19 ogledov

Damjan končno premagal strah

Damjan Murko
1/6
Osebni arhiv
Slovenski slavček Damjan Murko se je z ženo Majo teden dni predajal užitkom na turistični kmetiji na Primorskem, kjer je pevec tudi končno zbral toliko poguma, da se je usedel na konja.

Po promociji nove pesmi z naslovom Slavček se je Damjan Murko odpravil na Primorsko na oddih na turistično kmetijo. Tam sta z ženo Majo uživala v odličnih domačih jedeh, ježi, pohodih, ogledu domačije pisatelja Franceta Bevka in vožnji s kočijo. "Še nikoli nisem dal možganov toliko na pašo kot tukaj. Presenetili so me prijazni ljudje, ki delajo in živijo za to kmetijo in za svoje goste, ki jim želijo ponuditi največ, kar jim je dala narava, delovne roke in Bog," nam je zaupal Murko in dodal: "Kamorkoli se ozreš, vidiš gore, hribe in pašnike."

Oddih pa si bo Damjan zapomnil tudi po tem, da se je prvič usedel na konja in premagal svoj strah pred njim. "Gospodar kmetije me je prepričal, da sem se naučil jezditi, in naju z ženo popeljal s kočijo. Celo kravi sem se upal približati," v smehu pravi Damjan. V zgornji galeriji si oglejte nekaj utrinkov.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.