Magazin > VIP
6546 ogledov

Damjan Murko bo letos zaslužil več kot lani

damjan murko
1/3
Njegov vroči koledar že na prodajnih policah.

"Zelo nerad govorim o koledarju in zanj delam promocijo. Zakaj? Ljudje dobro vedo, kaj lahko od mene pričakujejo, to so provokacija, smeh in zabavo ter z leti vse bolj razgaljenega Murka,“ je za Žurnal24 povedal naš pevec in dodal, da bo cena koledarja letos za tri evre višja. Stal bo 25 evrov.

Murko pričakuje višji zaslužek, a ne le zaradi dviga cene. Znatno je namreč znižal stroške produkcije. "Vsako leto smo dva meseca prej začeli s predpripravo, najeli studio in naredili fotografije. Letos pa je moj koledar nastajal celo leto. Ko sem se peljal na nastop, sem videl pšenico, ustavili smo avto, spodnjice dol in smo naredili fotografijo. Sem šel na morje, sem videl čoln, ponovimo vajo. Šel v Prekmurje, videl reko, se razgalil in nastala je še ena fotografija. Fotograf je bil vsakič tisti, ki je vozil avto. Prikazal bom lepote Slovenije, tako da tokrat ne bo poudarka le na mojem golem telesu.“

Leta 2018 je s koledarjem zaslužil 22 tisočakov, koliko je v žep pospravil lani, ne ve. "Težko reče, ker sem prodajal več izdelkov – še skodelice, parfum, CD. Računam, da bom letos zaslužil več, saj mislim, da se bo koledar enako dobro prodajal kot vsako leto,“ pravi Murko, ki tudi priznava, da mu v teh korona časih ni najlepše. "Res je, da so nam zaprli odre, ampak sam si gospodar svoje situacije. Treba se je znajti in ne le tarnati. Jaz imam družino, moram preživeti in ne tarnati. Stanje je pač takšno, kot je, nikomur ni všeč,“ poudarja. 

Murko pa ima za svoje oboževalce še prav posebno darilo. V nedeljo, ob 17. uri, bo skupaj s pianistom Domnom Prodišem na YouTubu in na družbenih omrežjih priredil intimen koncert, na katerem bo pel božične in domoljubne pesmi.

Komentarjev 3
  • Ender3 12:49 03.december 2020.

    Jaz mu svetujem prodajo v bližnjo Madžarsko, tam se Je pokazalo, da imajo v samam vrhu politike geje, ki so si uspeli podrediti večino naroda. Uspeh mu bo zagotovljen .

  • dd 08:05 03.december 2020.

    Jaz bi svetovala, naj Murko razširi svojo prodajo tudi v Ameriko, ker je tam več gejev. Tako bi z letošnjo prodajo koledarja, lahko postal milijonar.